Een dag niet gezongen is een dag niet geleefd!

De liefde voor muziek heb ik al vanaf mijn kinderjaren. Op mijn 10e jaar heb ik enige tijd accordeonles gehad. Toen ik ging varen heb ik in Genua - Italië een gitaar gekocht en ben mezelf gaan leren spelen.
In mijn jongensjaren heb ik in diverse bandjes gespeeld.
Later heb ik samen met mijn vriend Cees van Meurs een drive-in discotheek (Disco Dynamite) gehad, waarmee we door heel Nederland en België shows gaven, waarbij ik live optredens deed (zingen met muziekbanden).

Ik heb een redelijk goede stem, die erg overeenkomt met Lee Towers en zo ook mijn repertoire. Over de hele wereld heb ik op het podium gestaan om te zingen. Vandaar ook de titel van dit verhaal.
In de 70-er jaren heb ik veel opgetreden in Rotterdamse nachtclubs, o.a. Alhambra, Parkzicht, Las Palmas, Romantica en vele andere.
Ook werd ik dikwijls gevraagd als gitarist bij diverse bandjes, o.a. "Het" (ik heb geen zin om op te staan), Eddy Nelson en de Eddysons en D21. Meestal speelde ik mee als invaller als iemand ziek was of verhinderd.

Een paar hoogtepunten uit mijn muziekleven zijn:

De Top Ten club in Hamburg, waar ik de kleedkamer heb gedeeld met The Beatles, toen nog The Silver Beatles met zanger Tony Sheridan en drummer Pete Best.

Een duet met Tony Bennet op de bruiloft van de dochter van mijn vriend Jerry Armelino in New York.

Optreden samen met Tony Battallia (oprichter en eigenaar Comair combs) tijdens een show in New York.

Op de middenstip van het PSV stadion met 28.000 toeschouwers samen met Bobby Robson gezongen i.v.m. het kampioenschap van PSV.

Een duet met Dionne Warwick tijdens een feest van Ronny Pressman (bedenker en oprichter van Carmenset) in Hong Kong.

Een aantal jaren heb ik regelmatig miniconcerten gegeven op Goodland Island in Florida bij Stan's.

3 keer meegespeeld in de Veldhovense Musical (± 75 uitvoeringen voor zo'n 450 mensen per voorstelling), waarvan 2 keer de hoofdrol.
Hieronder enige foto's uit de Musical Broadway aan de Gender waarin ik de rol speelde van Antoine een van de hoofdrollen.

                                 Piet in de hoofdrol van de Veldhovense Revue
                                                       Antoine met zijn show girls.

                                                   Piet Groenendijk in de hoofdrol van de Veldhovense Revue
                                              Hier Antoine met zijn tegenspeelster Bonny.